Sms Lebaran Bahasa Jawa Buat Keluarga Teman Dan Pacar

Selasa, Juli 5th 2016. | Hari Raya Idul Fitri

Sms Lebaran Bahasa Jawa Buat Keluarga Teman Dan PacarDi bawah ini SMS kata kata selamat Lebaran Bahasa Jawa  unik dari banyak sumber. Misal jemari tidak pernah berjabat, misal raga tidak bisa bertatap, bersamaan bedug yang menggema, seruan takbir yang bergema, kuhaturkan salam menyambut hari raya idul fitri,

Suminten wonten pinggir margi sadean kupat bumbune santen Puniko dinten Riyadi sadaya kalepatan nyuwun pangapunten Taqobalallahu minna wa minkum

Mangan sate sak gulene, sego megono bumbu kemiri Kapan wae lebarane, sugeng riroyo idul fitri Tumbar merico kecap asin Nyuwon ngapuro lahir lan batin.

Ngaturaken wilujeng Ied Fitri 1437 H.Nyuwun gunging pangapunten.. Mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking Gusti ingkang Maha Mirah. Amien.

Paijem gadhah Fiat.
Diagem touring dateng Banten.
Dalem kathah lepat,
kerso paring agenge pangapunten.

Mulad sarira hangrasa wani. Wani ngakoni kalemahan diri. cahyono Idul Fitri. Sadaya kelepatan nyuwun pangaksami.

Paijem gadhah Fiat.
Diagem touring dateng Banten.
Dalem kathah lepat,kerso paring agenge pangapunten…

Nagara tentrem amarga para satria pinandhita,
bengi shalat tahajud, awan sregep makarya.
cahyono, sedaya kalepatan kula nyuwun pangapura
Latihan pasa sewulan mugi kita dados manungsa takwa….

Dinten meniko dinten bakda riyadi
Kulo menawi gadhah kalepatan
ingkang disengaja lan boten disengaja
dumateng panjenenagan sak kulawarga
kulo nyuwun agenging samudro pangaksami…

Ngaturaken wilujeng Ied Fitri 1437/2016 H.
Nyuwun gunging pangapunten.
Mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking Gusti ingkang Maha Mirah.
Amien..

Juminten mbeber kloso,
Dodol kupat ngarep gapuro.
Wonten dinten riyoyo, menawi lepat kulo nyuwun ngapuro.
Mugi-mugi Allah maringi pepadang kagem sedoyo…

Nandur pari jero. Manfaate kanggo anak putu. Luputku marang awakmu jero. Mangga dipendem nganggo pangapuramu. Taqabalallahu Minna Wa Minkum. Mugi amal ibadah kita sadaya katampi

Mlaku-mlaku ning Malioboro
Menawi sayah numpak becak luwih sekeca
cahyono kagem panjenengan sedaya
Sagung kalepatan nyuwun diparingi pangapura

Juminten mbeber kloso, dodol kupat ngarep gapuro. Wonten dinten riyoyo, menawi lepat kulo nyuwun ngapuro. Mugi-mugi Allah maringi pepadang kagem sedoyo.

Mangan kopat karo mangan apem
gadhah lepat nyuwun pangapunten…

Cangkem iki sering nggedabrus, utek iki sering mikir sing elek. Minal aidzin wal faidzin. Mohon maaf lahir batin.

Kulo nyuwun gunging pangapunten sedanten kalepaten lahir dumugi ning batos boten langkung ngaturaken sugeng Iedul Fitri,
mugi Gusti Allah Ingkang Kuoso paring ridho lan rahmatipun dumateng kito sedoyo.
Amien…

opor ayam tape ragi
kue nastar kue betawi
mpo aye org awam,aye mohon dimengerti
klo aye sempat kasar atawe berani.
mohon diampuni

Sucineng ati, tumatining laku,
ngaturaken cahyono
bilih wonten kalepatan nyuwun agungi samudro pangaksami…

Idul Fitri maeme kupat lan opor santen, menawi lepat kulo nyuwun
ngapunten. Selamat Idul Fitri 1437/2016 H.

Ndilat untu ngagem santen.
Lepat klentu pun ngapunten.
nggih cahyono.

Semoga Sms Lebaran Bahasa Jawa Buat Keluarga Teman Dan Pacar ini bermanfaat.

About these ads
tags: , , ,